Nieuws
id@xbox

Indiegame Killer Queen Black en meer naar Xbox Game Pass

Ook Outer Wilds en Blazing Chrome onthuld voor dienst

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Tijdens de ID@Xbox-stream van Microsoft zijn de indiegames Killer Queen Black, Outer Wilds en Blazing Chrome onthuld voor Xbox Game Pass. Ook de eerder bevestigde spellen waren te zien in de presentatie.

Gisteravond werd de eerste ID@Xbox-stream uitgezonden. In de eigen serie van Microsoft worden de indiegames die naar Xbox Game Pass komen getoond, zijn gameplay-beelden te zien en wordt gepraat met ontwikkelaars. Nintendo hield vorige week een soortgelijke presentie.

In de aflevering van ID@Xbox werd onthuld dat de opkomende indiegames Killer Queen Black, Outer Wilds en Blazing Chrome op de dag van lancering direct beschikbaar zijn voor Xbox Game Pass-leden. De drie spellen hebben nog geen releasedatum, maar staan gepland om uitgebracht te worden in 2019.

De eerder bevestigde spellen Void Bastards, Operencia: The Stolen Sun, Supermarket Shriek, The Good Life en Afterparty werden ook getoond tijdens de ID@Xbox-presentatie. Ook deze indiegames zijn vanaf lancering beschikbaar voor leden van Xbox Game Pass.

Vorige week maakte Microsoft ook zes titels bekend die ondertussen zijn toegevoegd of binnenkort beschikbaar zijn in de bibliotheek van Xbox Game Pass. Deus Ex: Mankind Divided en What Remains of Edith Finch waren vorige week al gratis te downloaden en vanaf morgen kunnen leden van de dienst aan de slag met The Walking Dead: Michonne en Vampyr.

Dit artikel delen:

Lees meer

Yoshi’s Crafted World speelt het iets te veilig Gearbox toont teaser Borderlands-presentatie
0

Reacties op: Indiegame Killer Queen Black en meer naar Xbox Game Pass

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.