Indiegame Kena: Bridge of the Spirits komt naar PS5

Indiegame Kena: Bridge of the Spirits komt naar PS5

De indiegame Kena: Bridge of the Spirits komt naar de PlayStation 5.

Kena wordt ontwikkeld door Ember Lab, een studio met een achtergrond in film en animatie. Na de fanfilmMajora’s Mask – Terrible Fate besloot het een eigen game te maken.

In Kena staan de Rot centraal, kleine wezentjes, die om de titulaire held heen wandelen en hun krachten op verschillende manieren kunnen inzetten om de omgeving te beïnvloeden. Ook draait de game om ontdekking en snelle gevechten.

Kena: Bridge of the Spirits komt naar de PlayStation 5. Een releasedatum is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ziet er opzich wel okay uit. Ben bang dat ik hier nooit aan toe ga komen om het maar ook uit te proberen. Er is gewoon te veel backlog en nieuwe games die me aandacht. Misschien moet ik maar is stoppen met het spelen van spellen die ik al is gespeeld heb

0

@Shinjite Waarom doe je dat dan eigenlijk? Het is natuurlijk iets zijn persoonlijke smaak, maar ik vind persoonlijk de herspeelbaarheidswaarde van games tegenwoordig best wel laag

0
test

Weet iemand of deze game ex ps5 of komt ie ook naar pc en xbox

0

@hulstpower Staat ook in de epic store dus grote kans op multi platform. edit: volgens een forum tijdelijk console exclusive. Dus komt ook naar xbox.

0
test

@marco300 ja zag hem al in epic game store staan later. Deze en horizon en ratched waren de enige games die ik leuk vond.

0

Aanbevolen voor jou