Nieuws
Haven

Indiegame Haven verschijnt 3 december voor PlayStation 5

Pas in 2021 speelbaar op PlayStation 4

Geschreven door Cody van den Bogert op
Haven verschijnt 3 december voor PlayStation 5 en verschijnt pas in 2021 voor PlayStation 4.

Dat heeft PlayStation bekendgemaakt in een blogpost. In het bericht staat verder geschreven dat de game in eerste instantie enkel als singleplayer werd ontwikkeld, maar dat de ontwikkelaars een co-op systeem niet konden weerstaan.

Haven kan dus zowel alleen, als in co-op gespeeld worden en heeft een interessante grafische stijl. De game is ontwikkeld door The Game Bakers, bekend van de indiehit Furi.

Haven is een avontuurlijke en kunstzinnige rpg dat draait om twee personages die een relatie hebben. Het tweetal vlucht vanwege onbekende redenen naar een andere planeet, waar het moet zien te overleven. Wat er ook gebeurt, het doel is om het tweetal bij elkaar te houden.

Hieronder kun je de verhalende trailer van Haven bekijken.

Haven is vanaf 3 december speelbaar op PlayStation 5 en verschijnt in 2021 ook voor PlayStation 4. Eerder werd ook bevestigd dat de indiegame verschijnt voor Xbox One en Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Cloudversie van Resident Evil 3 mogelijk onderweg naar Nintendo Switch Live om 18:30 uur: het Level Up Rocket League Melee-toernooi!
2

Reacties op: Indiegame Haven verschijnt 3 december voor PlayStation 5

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Baukereg

  • 29 oktober 2020 17:36
  3 december ook gewoon op pc. Ik meld het maar even.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  FishSt1ck

  • 30 oktober 2020 08:16
  De developer zelf heeft dit gewoon op de site staat: "The game will be available for PC (Steam, GOG, Windows), PlayStation 5, Xbox Series X and Xbox One on Xbox Game Pass December 3 2020. The Nintendo Switch and PlayStation 4 version will follow soon after."

  Vraag me wel af waarom er wel een Xbox One versie uitgebracht wordt maar de PS4 versie later, wellicht vanwege de integratie met Game Pass dat ze daar niet onderuit konden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.