Indiebundel aangekondigd voor Saint Patrick's Day | Gamer.nl

Indiebundel aangekondigd voor Saint Patrick's Day | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bundel is al wel te pre-orderen, vanaf 3,06 euro. Op de website van Indie Royale worden een aantal hints gegeven over welke games het betreft. De bundel bevat onder andere een "explosieve" first-person shooter in een futuristische setting, een adventure-game, een real-time strategiegame, een "satirische" platformer en een top-down shooter. De laatste twee games zijn van dezelfde maker.

Kopers die de bundel pre-orderen krijgen verder een door het NES-tijdperk geïnspireerd album met daarop 15 nummers van componist Daniel Capo. Wie de bundel na release aanschaft, krijgt enkel een digitaal exemplaar van deze cd wanneer hij of zij meer dan het minimale bedrag van 3,06 euro betalen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou