Double Fine-game Knights and Bikes komt naar de Switch

Double Fine-game Knights and Bikes komt naar de Switch

Uitgever Double Fine Productions deelt via href="https://twitter.com/DoubleFine/status/1220287557583306752" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Twitter </a>het nieuws dat de indiegame Knights and Bikes een port voor de Switch ontvangt.

Knights and Bikes werd in augustus vorig jaar voor het eerst uitgebracht op PlayStation 4 en pc en nu maakt Double Fine bekend dat dit niet de enige platforms zijn waar de game op verschijnt. De release voor de Switch-versie van Knights and Bikes staat gepland op 6 februari 2020 en gebruikers die een pre-order plaatsen kunnen tevens tien procent korting ontvangen in de eShop.

De game is volledig met de hand getekend en volgt twee kinderen die opgroeien op een eiland. Het spel draait voornamelijk om het verhaal waarbij de speler zes dagen uit het leven van de twee kinderen volgt. “Het is een verhaal waarin Nessa en Demelza volwassen worden terwijl ze Penfurzy ontdekken op hun vertrouwde fietsen, op zoek naar een legendarische verloren schat in een door de Goonies geïnspireerd verhaal van opwinding, gevaar, plezier en vriendschap,” aldus ontwikkelaar Foam Sword.

Bekijk hieronder de trailer.

Watch on YouTube

Knights and Bikes is reeds beschikbaar voor pc en PlayStation 4 en komt op 6 februari uit voor Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou