Inafune's nieuwe studio heet mogelijk Comcept | Gamer.nl

Inafune's nieuwe studio heet mogelijk Comcept | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een Japanse beveiligingsanalyst wist één van deze visitekaartjes te pakken te krijgen en deed er melding van op Twitter. Er is verder nog niets bekend over het bedrijf en of andere bekende ontwikkelaars meewerken.

Waardeloos

Inafune verliet in oktober van dit jaar Capcom. Nog geen paar dagen later haalde hij uit naar zijn oude bedrijf en de Japanse game-industrie: “Ik zat in een positie waarin ik het werk zo naast me neer kon leggen en toch was ik iedere maand verzekerd van mijn salaris. Hoe vaak je ook laat of niet kwam opdagen, of hoe waardeloos het ontwikkelingsproces van een game ook verliep, het volgende maandsalaris stond nooit in het geding."

Inafune maakte naam als de ontwerper van het bekende gamepersonage Mega Man. Ook was hij de producer van de Onimusha- en Dead Rising-series. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou