In-game screenshots Saints Row The Third onthuld | Gamer.nl

In-game screenshots Saints Row The Third onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De beelden tonen vooral veel actiescènes met verschillende wapens, tanks, auto's, helikopters en parachutes. Ook heeft GameInformer een screenshot van een slagwapen dat eerder door het magazine werd omschreven als een "gigantisch, zwabberend sek peeltje". Hoewel Grand Theft Auto: San Andreas ook een paarse dildo bevat die als slagwapen kan worden gebruikt, is dit wapen in Saints Row: The Third aanzienlijk groter.

Saints Row: The Third

Saints Row: The Third zet de speler direct aan het begin van de game aan de top, met alle voordelen die horen bij het zijn van een baas van een hoogstaande criminele organisatie. De game speelt zich net als de vorige delen in het begin af in Stilwater. The Third Street Saints zijn niet langer een bende, maar een echte merknaam met onder andere Saints-schoenen en Saints-energiedrank.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou