In-game reclame wordt uit Alan Wake Remastered gehaald

In-game reclame wordt uit Alan Wake Remastered gehaald

De in-game reclame uit Alan Wake zit niet meer in de aankomende remaster van de game.

Dat heeft een woordvoerder bevestigd aan Screenrant. In het oorspronkelijke spel was in de spelwereld allerlei reclame voor echte merken te vinden, waaronder reclameborden gebaseerd op de Amerikaanse telefoonmaatschappij Verizon. Daarbij maakte de zaklamp van het hoofdpersonage gebruik van Energizer-batterijen, waren er overal auto's van Ford en Lincoln te vinden en had ook uitgever Microsoft enkele producten in het spel geplaatst.

Alle deals met bedrijven voor deze vorm van reclame zijn inmiddels echter verlopen, zo bevestigt de woordvoerder. Alle reclame voor echte bedrijven wordt in de remaster dan ook vervangen voor fictieve merken. Wel blijven de diverse nummers en televisieseries in de game hetzelfde.

De remaster bevat de basisgame en de twee uitbreidingen The Signal en The Writer en wordt speelbaar in een 4k-resolutie en bevat tevens commentaar van Lake dat tijdens het spelen beluisterd kan worden. Alan Wake Remastered verschijnt op 5 oktober op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Epic Games Store.

Alan Wake verscheen oorspronkelijk in 2010 voor de Xbox 360 en pc. In 2020 kocht Remedy Entertainment de rechten voor de thrillerfranchise terug van Microsoft. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

vind het altijd interessant om dit te horen na het spelen van de game. Ik had het niet eens door XD ik vind ingame reclame ook helemaal niet erg. Dat is, als het gebruikt wordt op een normale manier. zoals gewoon auto's gebruiken van een bepaald merk of een wastafel met spullen. zolang ze niet elke shot elk merk uitmelken vind het ik prima

0

Aanbevolen voor jou