Immortals Fenyx Rising ook onderweg naar Steam

Immortals Fenyx Rising ook onderweg naar Steam

Immortals Fenys Rising is de volgende game die Ubisoft-game die naar Steam komt.

Dat blijkt uit een recent geopende Steam-pagina van het spel. Daarmee voegt de game zich in een rijtje met Assassin's Creed Valhalla, Roller Champions en Anno 1800, de andere games waarvan bekend is dat Ubisoft ze naar Steam brengt. Valhalla is sinds 6 december beschikbaar op Steam. Roller Champions volgt op 13 december. Voor Immortals Fenyr Rising en Anno 1800 zijn nog geen releasedata gedeeld.

De game draait om Fenyx, een halfgod die spelers zelf samenstellen en de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. Het eiland is verdeeld in negen regio’s, ieder met een eigen Griekse god. De game doet verder sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met een staminabalk en de optie om alles te beklimmen.

Immortals Fenyx Rising kwam op 3 december 2020 uit voor Xbox Series X en Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Stadia en pc. De game kreeg een 8 op Gamer.nl. "Immortals Fenyx Rising kopieert naar hartenlust elementen uit Zelda: Breath of the Wild en combineert die moeiteloos met de vertrouwde Ubisoft-formule. Die combinatie pakt verrassend goed uit door het grappige schrijfwerk, de kleurrijke wereld en interessante puzzels."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou