Nieuws
Immortals Fenyx Rising

Immortals Fenyx Rising-dlc The Lost Gods nu beschikbaar

Ubisoft brengt lanceringstrailer uit.

Geschreven door Michel Musters op
De derde uitbreiding voor Immortals Fenyx Rising is vanaf vandaag beschikbaar.

Vorige week werd de releasedatum van de dlc al aangekondigd. In de uitbreiding volgen spelers het nieuwe hoofdpersonage Ash, die naar Pyrite Island reist om daar diverse goden als Poseidon en Hades te vinden die aan het begin van het hoofdspel Olympus uit zijn gevlucht. Het meest opvallende aspect van de uitbreiding is dat het spel niet zoals de hoofdgame een camera achter het hoofdpersonage plaatst, maar de actie van bovenaf wordt bekeken.

The Lost Gods is onderdeel van de seizoenspas van Immortals Fenix Rising - daarin zitten ook de eerder uitgekomen uitbreidingen A New God en Myths of the Eastern Realm. De uitbreiding kan echter ook los gekocht worden.

Immortals Fenyx Rising draait om Fenyx, een halfgod die spelers zelf samenstellen en de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. Het eiland is verdeeld in negen regio's, ieder met een eigen Griekse god. De game doet verder sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met een staminabalk en de optie om alles te beklimmen. De game is beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, Nintendo Switch, pc, Google Stadia en Amazon Luna.

Dit artikel delen:

Lees meer

Battlefield voor mobiel in de maak, Battlefield 6 wordt nu intern getest Nier Replicant ver. 1.22 is een zorgvuldig gerestaureerde blauwdruk
1

Reacties op: Immortals Fenyx Rising-dlc The Lost Gods nu beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Colt

    • 23 april 2021 10:43
    Tegen de tijd dat ik een next-gen console in huis kan halen, is er vast een GOTY beschibaar met alle DLC. Ik ga me wel vermaken dan ;)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.