Immortals Fenyx Rising-dlc The Lost Gods nu beschikbaar

Immortals Fenyx Rising-dlc The Lost Gods nu beschikbaar

De derde uitbreiding voor Immortals Fenyx Rising is vanaf vandaag beschikbaar.

Vorige week werd de releasedatum van de dlc al aangekondigd. In de uitbreiding volgen spelers het nieuwe hoofdpersonage Ash, die naar Pyrite Island reist om daar diverse goden als Poseidon en Hades te vinden die aan het begin van het hoofdspel Olympus uit zijn gevlucht. Het meest opvallende aspect van de uitbreiding is dat het spel niet zoals de hoofdgame een camera achter het hoofdpersonage plaatst, maar de actie van bovenaf wordt bekeken.

The Lost Gods is onderdeel van de seizoenspas van Immortals Fenix Rising - daarin zitten ook de eerder uitgekomen uitbreidingen A New God en Myths of the Eastern Realm. De uitbreiding kan echter ook los gekocht worden.

Immortals Fenyx Rising draait om Fenyx, een halfgod die spelers zelf samenstellen en de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. Het eiland is verdeeld in negen regio's, ieder met een eigen Griekse god. De game doet verder sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met een staminabalk en de optie om alles te beklimmen. De game is beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, Nintendo Switch, pc, Google Stadia en Amazon Luna.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tegen de tijd dat ik een next-gen console in huis kan halen, is er vast een GOTY beschibaar met alle DLC. Ik ga me wel vermaken dan ;)

0

Aanbevolen voor jou