Nieuws

Imax komt met 'premium vr-content' van Justice League- en Aquaman-films

Justice League is het eerste resultaat van deze samenwerking

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Imax en Warner Bros. gaan samenwerken om 'premium virtual reality-content' naar consumenten te brengen.

Deze vr-content zal via bioscopen en vr-centra verspreid worden. De samenwerking tussen beide partijen omvat drie toekomstige superheldenfilms van Warner Bros. die in virtual reality te zien zullen zijn, waaronder de aankomende Justice League-film, alsook de nieuwe Aquaman-film en een nog onbenoemde franchise.

Imax heeft eerder dit jaar verschillende vr-centra geopend, waarmee het bedrijf games en filmische ervaringen in het nieuwe medium wil aanbieden. Hiervoor zijn samenwerkingen aangegaan met ontwikkelaars en nu dus ook met Warner Bros.

In een verklaring zei Richard L. Gelfond, CEO van Imax het volgende: "Gezien het feit dat zowel Imax en Warner Bros. in het verleden grote Hollywood-films naar Imax-bioscopen hebben gelanceerd is het een logische stap voor ons om vr naar het grote scherm te brengen."

Er zijn nog geen details bekendgemaakt over hoe deze vr-ervaringen vorm zullen krijgen. Of we ook in Nederland toegang krijgen tot vr-content is nog niet duidelijk.

Bron: Road to VR

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe dlc voor Call of Duty: Infinite Warfare bevat Rust-remake en ninjazombies Warner Bros. werkt wellicht aan een rpg van Harry Potter
1

Reacties op: Imax komt met 'premium vr-content' van Justice League- en Aquaman-films

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • haastnooit

    • 5 april 2017 11:00
    Ik ben wel benieuwd hoe ze dat gaan doen met die brillen en de kwaliteit daarvan. IMax staat juist bekend om de hoge kwaliteit dan moeten ze niet met een Gear VR aankomen met een telefoontje erin.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.