Ilomilo wordt in het geheim gelanceerd | Gamer.nl

Ilomilo wordt in het geheim gelanceerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gamers kunnen dit weekend via een website een code krijgen om de demo van Ilomilo te downloaden naar hun Xbox 360. Door deze code in te voeren in het menu van Xbox 360 krijgen spelers nu al toegang tot het spel. Het is op deze manier ook mogelijk om voor 10 euro het spel te kopen. 

Ilomilo is een puzzelspel waarbij spelers ervoor moeten zorgen dat de personages Ilo en Milo elkaar terug vinden aan het einde van het level. Door dingen in hun blokkenwereld aan te pa en moet de speler verschillende puzzels in het spel oplo en. De speler bestuurt beide personages om de beurt, het spel is ook met een tweede speler op de bank te spelen. Het spel is nu beschikbaar via deze merkwaardige manier, wanneer het spel via de reguliere manier te downloaden is is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou