Ter ere van de terugkeer van Mortal Kombat eind april organiseren Warner Bros. Interactive Entertainment en Veronica Magazine de finale in Bloemendaal op 2 april. Op deze avond vindt de finale van het officiële Mortal Kombat toernooi plaats, waar zestien finalisten strijden om de titel `Mortal Kombat Fighter van Nederland`. De laatste vechter die overblijft wint niet alleen deze titel, maar mag zijn of haar vechtkunsten ook tonen in de strijd om de Europese titel ‘Best Mortal Kombat Fighter’ op 17 april in Birmingham.

De Mortal Kombat Party is op 2 april vanaf 16:00 uur gratis toegankelijk voor geïnteresseerden. Bezoekers zien niet alleen de beste Mortal Kombat-spelers in actie, maar kunnen ook de game zelf spelen. De K1 fighters Sem Schilt en Remy Bonjasky zullen tegen elkaar strijden, ditmaal in een digitale arena. Op het feest draaien diverse DJ's, waaronder Lady Bee, DJ Irwan en Shagspeare. Het programma start om 16:00 uur en duurt tot 24:00 uur. Meer informatie valt te vinden op de Facebook-pagina van het toernooi.

Mortal Kombat

Mortal Kombat is een vechtgame waarin gevarieerde vechtersbazen het tegen elkaar opnemen in bloederige gevechten. Traditiegetrouw worden de gevechten beëindigd met een fatality, waardoor de tegenstander op brute wijze aan zijn einde komt. Spelers kunnen aan de slag met bekende vechters als Sub-Zero, Reptile, Johnny Cage en Raiden. Uniek aan de PlayStation 3-versie is dat spelers ook kunnen vechten met Kratos, de hoofdpersoon uit de God of War-serie. De game verschijnt op 19 april voor Xbox 360 en PS3.