Nieuws
Sonic the Hedgehog

Idris Elba spreekt in tweede Sonic-film stem van Knuckles in

Film moet in april 2022 verschijnen

Geschreven door Michel Musters op
Acteur Idris Elba spreekt in de tweede Sonic the Hedgehog-film de stem van Knuckles in.

Dat valt af te leiden uit een tweet van de acteur, waarin hij de hand van Knuckles toont in de stijl van de film. Elba is bekend voor zijn rollen in films en series als Luther, The Suicide Squad, de Thor-films, Beasts of No Nation en The Office US.

Eerder lekte er een mogelijke samenvatting van het verhaal van Sonic the Hedgehog 2, waaruit bleek dat Dr. Robotnik en Knuckles een belangrijke rol krijgen. Het lijkt er op dat die samenvatting correct is, aangezien de aanwezigheid van Knuckles nu zo goed als bevestigd is.

De productie van het vervolg begon eerder dit jaar. Begin dit jaar werd het vervolg op de succesvolle eerste film officieel aangekondigd via een teaser waarin het logo werd onthuld. Daarin waren de twee staarten van Tails te zien, wat aangeeft dat de sidekick een belangrijke rol vervult. De tweede film moet op 8 april 2022 in de bioscopen draaien.

De eerste Sonic the Hedgehog-film, gebaseerd op de gelijknamige gamereeks van Sega, was een groot succes: de film haalde wereldwijd bijna 320 miljoen dollar op. Sonics stem wordt ingesproken door Ben Schwartz, terwijl ook James Marsden en Jim Carrey (Dr. Robotnik) rollen hebben.

Dit artikel delen:

Lees meer

Tales of Arise-demo verschijnt volgende week op consoles Stardew Valley, Evil Genius 2 en meer naar Game Pass
0

Reacties op: Idris Elba spreekt in tweede Sonic-film stem van Knuckles in

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.