Identiteit personage op Halo 5-art onthuld | Gamer.nl

Identiteit personage op Halo 5-art onthuld | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De soldaat met de blauw oplichtende helm op onderstaande afbeelding zal een belangrijke rol spelen in Halo 5: Guardians. Zijn persoonlijkheid wordt nog voor de release van Halo 5 verder uitgediept in de serie die gemaakt wordt door regi eur Ridley Scott. 

Via deze serie, Halo Nightfall, wordt het achtergrondverhaal en de oorsprong van Agent Locke verteld. De serie hoeft niet gekeken te worden om het verhaal van Halo 5: Guardians te begrijpen, zo zegt Ro . Wel stoomt het de speler klaar voor de uiteindelijke game. 

Halo Nightfall wordt gratis geleverd bij Halo: The Master Chief Collection. Deze komt 11 november uit, exclusief voor de Xbox One.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou