ID Software zoekt werknemers voor 'langlopende iconische actieshooter'

ID Software zoekt werknemers voor 'langlopende iconische actieshooter'

ID Software zoekt werknemers voor een 'langlopende iconische actie-fps'. Dat blijkt uit verschillende vacatures van de ontwikkelaar.

De studio is onder andere op zoek naar een senior technical environment artist, een senior technical animator en andere vergelijkbare functies. De omschrijving duidt erop dat de game een mix van sciencefiction en fantasy bevat.

Daarmee gaat het mogelijk om een nieuwe game in de Doom- of Quake-franchise. Het geprezen Doom Eternal verscheen in 2020 en ontving daarna twee uitbreidingen. Ook verscheen er dit jaar een remaster van Quake ter ere van de vijfentwintigste verjaardag van de franchise. Ook ontwikkelde ID Software Quake Champions, dat in 2018 verscheen als free-to-play-game.

ID Software, onderdeel van Zenimax Media, werd vorig jaar overgenomen door Microsoft. Daarmee is de aankomende shooter mogelijk exclusief voor Xbox en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zou zeggen dat er een nieuwe Quake in de maak is.

0
test

Dan zeg ik gewoon Hexen. Why nut.

0
test

@clandestine666 Oooh dat zou leuk kunnen zijn. Geen idee of Hexen ook een naam is die ID mag gebruiken of nog altijd bij Raven software ligt. ID was nu eenmaal de uitgever maar niet de maker. Dus kan zijn dat dat niet mogelijk is. Anders een nieuwe Hexen zou wel echt nice zijn.

0

@clandestine666 Hexen vond ik zo geweldig. Hoorde Heretic ook niet in die serie of was dat een aparte game?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Ziminar Ik niet eigenlijk. Hexen is echt zo'n game wat het geraamte is voor een daadwerkelijk goede game, maar Hexen zelf is het niet. Hoe een game te rekken - zorg ervoor dat de speler in diverse hubs met joekels van levels 6-8 knoppen moet vinden en indrukken en dan vooral niet vertellen waar er ergens een deur opent als gevolg daarvan :/ Wel een lekker sfeertje.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou