Iconisch Wii Sports-personage Matt zit in Nintendo Switch Sports

Iconisch Wii Sports-personage Matt zit in Nintendo Switch Sports

Spelers kunnen het in Nintendo Switch Sports nu opnemen tegen Matt, een iconische Mii uit Wii Sports.

In de Wii-game Wii Sports en vervolg Wii Sports Resorts namen spelers het op tegen allerlei computergestuurde Mii's, en Matt stond bekend als een van de sterkste Mii's.

De Mii is nu ook te ontgrendelen in Nintendo Switch Sports, zo deelde Nintendo onlangs op social media. Op het scherm waar de moeilijkheidsgraad van de game gekozen kan worden, kunnen spelers ZR, R en A óf ZL, L en → tegelijk indrukken. Daarmee kan een geheime Legend-moeilijkheidsgraad worden ontgrendeld, en bij het zwaardvechten zullen spelers het dus opnemen tegen Matt.

Nintendo Switch Sports kwam afgelopen april uit en bevat zes sporten: voetbal, volleybal, tennis, bowlen, zwaardvechten en badminton. Aankomende herfst moet nog een gratis update verschijnen waarmee golf als speelbare sport wordt toegevoegd.

De game scoorde een 7,5 op Gamer.nl: "Gameplaytechnisch maakt Nintendo Switch Sports veel indruk; met name de subtiele aanpassingen in de terugkerende sporten voelen verfrissend aan. Daarnaast zijn badminton en voetbal uitstekende toevoegingen die niet hadden misstaan in het bewierookte origineel. Het totaalpakket voelt vooralsnog wel wat kaal, waardoor je iets te snel op de minder leuke sporten uitgekeken raakt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Werkt het bij jullie?

0

Aanbevolen voor jou