Muismatten heb je in alle vormen, maten, materialen en prijzen. sommige gamers gebruiken niet eens een muismat, maar voor anderen is het een must. Had je vroeger alleen nog El Cheapo muismatjes, door de opkomst van professioneel gamen zijn er tegenwoordig gespecialiseerde muismatten van bedrijven zoals Everglide. Een nieuwere muismat is de Icemat. Dark-Tweaker bekeek dit stuk plastic dat in een zwarte en witte uitvoering komt.[Brakke vertaling van Altavista]

- First of all the thing is simply always cold, does not have to be not a disadvantage! In the summer this is surely pleasant!

- One can use it both for normal, and for optical mice.

- Secondly our hands are already rather delicate by our exclusive material PAD, which is always beautifully soft!

- It is to be cleaned super, simply glass cleaners with kitchen role, finished. One cannot do this with ours.

- No Flussen can form as with Stoffpads on the surface, since one cannot abrade the surface. Honestly said looks already quite beautifully sharpened ours.

- Yesterday we played 5 hours Diablo 2, and the large surface is simply more pleasant! De Icemat is een zeer goede muismat die vrij groot is, geschikt is voor alle muizen en zeer degelijk is. Een van de nadelen is het wennen aan de muismat, het andere minpuntje zal meer gamers aanspreken. De mat kost namelijk 34 euro en dat is toch aan de dure kant, hoewel het altijd duurder kan De muismat gaat uiteindelijk met een 9,2 naar huis.