I Am Alive komt deze winter naar PSN, XBLA | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De titel, waarvan al meerdere malen vermoed werd dat deze geannuleerd was, is in ontwikkeling bij Ubisoft Shanghai. I Am Alive draait om een man die zijn vrouw en kinderen verloren is na een vernietigende ramp. Hij keert terug naar zijn geboortestad en moet het daar zien te redden tu en inwoners die er zelf ook alles voor over hebben om te overleven.

Deze laatste details kwamen een week geleden al aan het licht via een leeftijdscla ificatie door de Electronic Software Rating Board. Deze gaf het spel een Mature-rating en gaf naast informatie over de plot ook inzicht in de hoeveelheid geweld in het spel. Spelers kunnen via zogeheten finishing moves de keel van anderen doorsnijden of hen doorboren. Dit alles in een poging genoeg voorwerpen en andere middelen te verzamelen om het zelf in de stad, Haventon, te kunnen redden. Onderdeel van de zoektocht is het beklimmen van hoge gebouwen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou