Hyrule Warriors: Age of Calamity al drie miljoen keer verscheept

Hyrule Warriors: Age of Calamity al drie miljoen keer verscheept

Hyrule Warriors: Age of Calamity is wereldwijd al drie miljoen keer verscheept.

Dat meldt de Japanse uitgave Famitsu op social media. De game kwam afgelopen vrijdag uit op Switch. Met de drie miljoen verscheepte exemplaren betreft het een nieuw record voor de Warriors-franchise. Die reeks bestaat uit vele verschillende titels, waarbij de Dynasty Warrior-games de boventoon voeren, maar spin-offs zoals Hyrule Warriors steeds vaker uitkomen.

Age of Calamity is ontwikkeld door Koei Tecmo en speelt zich honderd jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild af. De game behandelt de Great Calamity, waarnaar eerder verwezen werd, en de oorlog tussen Calamity Ganon en Hyrule. Het spel is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heh ik snap het ff niet. Ik ga ff uitzoeken hoe dit zit. Dit is toch gewoon hetzelfde spel wat al 2 jaar uit is? De personages zijn hetzelfde etc. Update: Ah wacht ik zie het al, het speelt 100 jaar af voordat de oorlog uitbrak en verloren was. Oftewel je speelt nu de oorlog die je waarschijnlijk gaat verliezen zodat je over 100 jaar op kan staan om ze alsnog te verslaan. Maar het landschap en alle assets zijn hergebruikt? Voelt dit niet gewoon aan als DLC?

0
test

@GoofyZ3 Heb je het nu over de vorige Hyrule Warriors - want nee, dat is een compleet andere game - of over Breath of the Wild? Want ook dat is een compleet andere game. Het is sowieso geen remake, remaster of wat dan ook, maar ik probeer te begrijpen met welke Zelda- of Warrior-game je hem vergelijkt :)

0
test

@MichelMusters nu snap ik het helemaal niet meer. Gewoon die zelda game op de switch. Dit is toch zo goed als hetzelfde spel, zelfde vijanden level etc

0

Aanbevolen voor jou