Nieuws

Hyper Scape gaat vandaag in open bèta op pc

Nieuwe trailer en gameplay van de battle royale-game getoond

Geschreven door Michel Musters op
De open bèta van battle royale-game Hyper Scape begint vandaag.

Dat heeft Ubisoft tijdens zijn Forward-livestream laten weten. De game was voorheen alleen via een vroege tech-test speelbaar voor een select gezelschap op pc. De open bèta kan via Ubisoft's website gedownload worden. Ook werden er een cinematische trailer en gameplaytrailer uitgegeven, die hieronder zijn te zien.

Hyper Scape werd onlangs al onthuld door Ubisoft. De game speelt zich af in de virtuele wereld Neo Arcadia. Spelers worden door middel van een deployment pod aan de grond gezet om zo het gevecht te starten. Neo Arcadia is een groot, stedelijke gebied waar verschillende sectoren te bezoeken zijn. Zoals gebruikelijk verdwijnen deze sectoren naarmate de match vordert totdat er een winnaar bekend is.

Tijdens een pot Hyper Scape kunnen namelijk speciale evenementen plaatsvinden waar kijkers en spelers invloed op uit kunnen oefenen. Dit zijn korte rondes waarin er bijvoorbeeld hoger gesprongen kan worden, of er meer levenspunten te verdienen zijn. Kijkers kunnen stemmen op dergelijke gebeurtenissen om zo een match te doen laten kantelen.

Hyper Scape wordt gratis speelbaar en, zoals vaker het geval is bij battle royale-games, kunnen spelers een battle pass aanschaffen. Zoals gebruikelijk kunnen spelers voortgang boeken in deze pas door de game te spelen. Bij Hyper Scape is het echter ook mogelijk om voortgang te boeken door te kijken naar streamers die de game aan het spelen zijn. Hoe meer er gekeken wordt, hoe meer voortgang er geboekt kan worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Assassin’s Creed Valhalla-releasedatum bevestigd voor 17 november Brawlhalla komt naar iOS en Android
1

Reacties op: Hyper Scape gaat vandaag in open bèta op pc

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  garciagarcia

  • 13 juli 2020 09:44
  Ik zag gisteren Myth (streamer) dit spelen en ik had echt geen idee wat er allemaal gebeurde. Het is in ieder geval een shooter met veel jumpen, gekkigheid en objectives. Ziet er wel mooi uit, maar ik denk niks voor mij. Ga hem wel even checken voor ik mijn uiteindelijke oordeel vel.

  Ik ben veel beter aan boots on the ground shooters ala CS Go of de laatste MW.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.