Hyper Light Drifter en Mutant Year Zero gratis op Epic Games Store

Hyper Light Drifter en Mutant Year Zero gratis op Epic Games Store

Hyper Light Drifter en Mutant Year Zero: Road to Eden zijn van 15 tot en met 22 augustus gratis via de Epic Games Store te downloaden.

Meestal stelt Epic één gratis game per week beschikbaar - deze week is dat de puzzelgame GNOG - maar komende week lijkt dus een uitzondering te zijn. Iedereen die een account heeft op de winkel voor pc-games kan de games dan zonder kosten binnenhalen.

Hyper Light Drifter heeft een uniek, pixelig uiterlijk. Het spel stuurt spelers op een spannend avontuur dat wat wegheeft van Zelda. Qua moeilijkheidsgraad komt de game soms echter in de buurt van Dark Souls. Gamer.nl gaf het spel een 9 en schreef: "Weinig indiegames voelen zo zelfverzekerd als Hyper Light Drifter. Van de schitterende omgevingen tot de sombere synthetische muziek en de ijzersterke, uitdagende gameplay."

Mutant Year Zero speelt zich af in een post-humane apocalyptische wereld en is gebaseerd op bestaande tabletop-games als Mutant Chronicles en het gelijknamige Mutant: Year Zero. In het spel is de wereld verwoest door een nucleaire aanval en is de mensheid weggevaagd. Vanuit het as van de mens en dieren herrijzen mutanten. Gamer.nl gaf een 8 aan Mutant Year Zero: "De game is zelfs op de laagste moeilijkheidsgraad pittig, maar laat dat je niet afschrikken. Door de briljante combinatie van stealth en turn-based tactiek word je constant uitgedaagd nieuwe tactieken te bedenken om missies succesvol te volbrengen."

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb in beide games eigenlijk wel zin om te proberen. Wordt een druk weekeind :D

0
test

@Jumpman Je hoeft ze niet meteen te spelen. Ze blijven gratis als je ze eenmaal hebt. :)

0
test

@Sabor i know, heb alle free games op 2 na binnen gehaald maar deze games passen het beste in mijn straatje voor pc games. Heb me ook erg goed vermaakt met Thimbleweed Park en onlangs uit gespeeld dus ben wel weer toe aan een nieuwe pc game :)

0
test

Twee weken geleden Hyper Light Drifter gekocht voor iOS. Wat een geweldige game zeg. De pixelart en strakke gameplay maakten me echt enorm blij. Dit komt vast en zeker beter tot zijn recht op pc. Downloaden dus!

0

@MonsterCrab Nee want Epic Game Store ;)

0
test

@pfipf0 Stel je niet aan man

0

Aanbevolen voor jou