Nieuws
Hyenas

Hyenas-map We Took Manhattan getoond

Game moet dit jaar uitkomen op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Ontwikkelaar Creative Assembly heeft een nieuwe map voor hun multiplayergame Hyenas onthuld.

De map heet We Took Manhattan is logischerwijs gebaseerd op New York. De map is compact en laat spelers zoeken naar New York-merchandise. Door de smalle gangen kan men gemakkelijk valstrikken creëren en vinden er regelmatig intense vuurgevechten plaats.

Afgelopen weekend werd er een nieuwe alfatest voor de game gehouden die voor een kleine selectie aan spelers beschikbaar was. Daar was de nieuwe map uit te proberen. Tussen 17 en 20 februari, 10 en 13 maart en 31 maart en 3 april worden er nog meer alfatests gehouden. Men kan zich hier registreren.


Creative Assembly - de Britse studio achter games zoals de Total War-reeks en Alien Isolation - onthulde de multiplayershooter Hyenas afgelopen juni. Het spel speelt zich af op ruimteschepen met secties zonder zwaartekracht. Potjes bestaan uit vijf teams met elk drie spelers.

In de spelwereld van Hyenas is het rijke gedeelte van de mensheid vertrokken naar Mars en is in de tussentijd de aarde vernield. Mensen die achter zijn gebleven leven in de Taint, een soort sloppenwijken bestaande uit zwevende brokstukken van de aarde. Marsbewoners sturen schepen richting deze sloppenwijken om allerlei objecten die hen doet herinneren aan het oude leven op te halen, en de Hyenas - oftewel de spelers - beroven deze schepen.

Hyenas moet ergens dit jaar uitkomen op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

De minigames uit Like a Dragon: Ishin uitgelicht Onbegrijpelijke ontslagen bij Xbox - Ron en Erik Podcast 422
0

Reacties op: Hyenas-map We Took Manhattan getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.