Nieuws
Humble Jumbo Bundle

Humble Jumbo Bundle 6 bevat Shadowrun en Dreamfall Chapters

Opbrengsten gaan naar goede doelen

Geschreven door Lucas May op

Een nieuwe Humble Bundle met onder andere Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas en Dreamfall Chapters is beschikbaar gesteld.

Met de Humble Jumbo Bundle 6 kunnen gebruikers zoals gewoonlijk zelf beslissen hoeveel ze betalen. De games die dan beschikbaar worden zijn: Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas, Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown en Warmachine Tactics. Hiernaast is een kortingscode inbegrepen voor het Humble Monthly-abonnement.

Wanneer er meer wordt betaald dan het gemiddelde (op dit moment iets meer dan 6 euro) worden ook Shadowrun: Dragonfall, Dreamfall Chapters en Magicka 2 beschikbaar. Meer games worden nog toegevoegd. Voor ongeveer 11 euro wordt de sci-fi rts Grey Goo ook toegevoegd aan de collectie.

Alle games kunnen worden toegevoegd aan de Steam-bibliotheek. Het merendeel van de titels zijn naast pc ook speelbaar op Linux en Mac. De opbrengsten gaan naar een goed doel naar keus. Aanbevelingen zijn gedaan voor de American Red Cross- en Direct Relief-instanties.

De Humble Jumbo Bundle 6 is beschikbaar tot en met dinsdag 22 maart.

Bron: Humble Bundle

Dit artikel delen:

Lees meer

Winnaars kaartje voor de MSI Fandag 2016 NES emulator toont klassieke games in 3D
1

Reacties op: Humble Jumbo Bundle 6 bevat Shadowrun en Dreamfall Chapters

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    geert1

    • 9 maart 2016 20:54
    Mooie bundel! Shadowrun: Dragonfall kan ik zeker aanraden voor liefhebbers van verhalende turn-based RPG's, en Dreamfall Chapters is een toffe point & click adventure waar rond april de vijfde en laatste episode van uitkomt. Die laatste ep zit alvast bij de bundel in overigens. Oceanhorn lijkt ook een leuke Zelda-achtige titel, die goed ontvangen is.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.