Humble Indie Bundle 3 goed voor 1,5 miljoen euro | Gamer.nl

Humble Indie Bundle 3 goed voor 1,5 miljoen euro | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ook kunnen zij bepalen bij wie het geld dat zij betalen voor de bundel terechtkomt. Ze kunnen daarbij hun aankoopbedrag verdelen over de ontwikkelaars van de verschillende titels en twee goede doelen. De derde bundel bevat de spellen Crayon Physics Deluxe, Cogs, VVVVVV, And Yet it Moves en Hammerfight. Wie de bundel nu koopt, krijgt bovendien Atom Zombie Smasher en Steel Storm, evenals tijdelijk gratis toegang tot Minecraft. 

Tot slot ontvangt iedereen die meer betaalt dan het gemiddelde wat een consument voor de bundel neerlegt, de tweede Humble Indie Bundel er gratis bij. Deze bevat Braid, Cortex Command, Machinarium, Osmos en Revenge of the Titans. Het gemiddelde aankoopbedrag van de derde bundel ligt momenteel op 5,82 dollar. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou