Nieuws

Humble Indie Bundle 16 bevat Outlast en Trine 3

Beschikbaar tot en met 8 maart

Geschreven door Aida . op

De Humble Indie Bundle 16 is nu beschikbaar en bestaat uit onder andere Outlast, Never Alone en Trine 3: The Artifacts of Power. 

De Humble Indie Bundle 16 bestaat uit games met een totale waarde van 152 dollar. Spelers die de Humble Indie Bundle 16 aanschaffen, krijgen de games Retro City Rampage DX, Outlast en Never Alone plus de bijhorende Foxtales-uitbreiding. 

Wanneer er meer dan 6,18 dollar wordt betaald voor de bundel, ontvangt de koper de games Trine 3: Artifacts of Power en Door Kickers erbij. Geïnteresseerden die meer dan 8,18 dollar betalen, krijgen alle eerdergenoemde titels plus de games Else Heart.Break() en Sunless Sea. De bundel biedt ook extra korting, namelijk 80% korting op de Outlast Whistleblower-dlc en 10% korting op de Humble Monthly.

De Humble Indie Bundle 16 is beschikbaar tot 8 maart 20:00 uur. 

Bron: Humble Bundle

Dit artikel delen:

Lees meer

Zeven gamedocumentaires die het kijken waard zijn Verkoop Firewatch overtreft verwachtingen ontwikkelaar
1

Reacties op: Humble Indie Bundle 16 bevat Outlast en Trine 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    SuperDre

    • 24 februari 2016 13:48
    Vergeet niet dat er (normaal gesproken de dinsdag na de introductie) bij de 2e grens (dus bij het bedrag van $6,18 van het artikel, wat overigens dus kan stijgen naarmate er meer mensen meer geven) ook nog een zwik andere games extra bijkomen.. Ik wacht even tot die dinsdag om te kijken welke games dat extra zijn, omdat ik bv Never Alone al heb, wel dus het risico dat de gemiddelde prijs dan gestegen is en je dus meer dan die $6,18 moet betalen om die hele set ook te krijgen..

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.