Humble Bundle schrapt 12 banen | Gamer.nl

Humble Bundle schrapt 12 banen | Gamer.nl

Humble Bundle heeft twaalf banen geschrapt, ongeveer een vijfde van het totale aantal werknemers. Mede-oprichter John Graham zegt dat het bedrijf te ambitieus is geweest en te veel mensen heeft aangenomen.

"Ondanks de hoge omzet en de 65 miljoen dollar die we voor het goede doel hebben opgehaald, zijn we te ambitieus geweest in het aannemen van mensen en hebben we de afgelopen week een moeilijke besli ing moeten nemen", aldus Graham.

Een anonieme bron zegt tegen nieuw ite Polygon dat er in verscheidene afdelingen ontslagen zijn gevallen. Volgens deze bron zijn zowel bij de creatieve als de technische, zaken- en communicatie-afdelingen mensen ontslagen.

Goed doel
Humble Bundle is een digitale winkel die spellenbundels verkoopt. Klanten kunnen zelf bepalen hoeveel ze voor een bundel betalen en hoeveel van het bedrag naar de ontwikkelaars gaat en welk deel naar het goede doel.

Humble Bundle start in november een maandelijkse abonnementsdienst waarbij gebruikers voor 12 dollar per maand van tevoren onbekende games krijgen. Vijf procent van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou