Game Pass-toevoegingen in 2021 zijn samen 5575 euro waard

Game Pass-toevoegingen in 2021 zijn samen 5575 euro waard

De games die in 2021 op Xbox Game Pass zijn geplaatst, zijn samen 5575 euro waard.

Dat heeft The Loadout uitgerekend door de waarde van de games die dit jaar op Game Pass voor console en pc zijn geplaatst bij elkaar op te tellen. De prijzen van de games zijn gebaseerd op hun prijzen op de Microsoft Store. 

Maart was daarbij de meest waardevolle maand wat Game Pass-toevoegingen betreft: toen werden er enkele tientallen Bethesda-games op de service geplaatst nadat de deal tussen Microsoft en Bethesda rond was.

Xbox Game Pass geeft abonnees toegang tot meer dan honderd games op Xbox-consoles, pc of mobiel via de cloud. De games worden regelmatig ververst en alle first-party spellen van Microsoft verschijnen meteen op lancering op de service. Men betaalt 12,99 euro per maand voor een abonnement.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Crap, helemaal verkeerd geinterpreteerd. Thanks voor de heads-up, moet nu wel kloppen!

0
test

@denver Is het dan misleidend? Want dat wil zeggen dat het werkelijke bedrag nog meer voordeel is voor de gebruikers toch? Dat noem ik dan geen misleiding. Want wat is dan het werkelijke voordeel als je alle games bij elkaar optelt? Dat is dan nog hoger bedrag neem ik aan.

0
test

@watashi wa maurice desu. Hoe dan ook was het bericht compleet incorrect. Niet bedoeld als misleiding natuurlijk, maar alsnog incorrect. Nu moet het wel kloppen!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Er staat inderdaad erg veel op. Veel games die ik al heb en ook genoeg nieuws om te ontdekken. Ik heb niet in elke game interesse, maar als een optionele service is het t helemaal waard voor mij. Ik hoop daarom ook dat het optioneel blijft.

0

Aanbevolen voor jou