Huidige Nintendo-punten werken niet op 3DS | Gamer.nl

Huidige Nintendo-punten werken niet op 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers kunnen met Nintendo-punten op de Wii onder meer WiiWare-spellen downloaden, downloadgames die speciaal voor Wii zijn ontwikkeld. Bekende voorbeelden zijn World of Goo en Swords & Soldiers. Daarnaast beschikt Wii over Virtual Console, waar games zijn te downloaden van oude spelcomputers. Zo zijn er overzettingen van onder meer de Nintendo 64, Super Nintendo Entertainment System en Sega Mega Drive te downloaden tegen betaling. Op de DSi is het mogelijk om Game & Watch-spellen te downloaden en voor DSi-ontwikkelde DSiWare-software. 

Downloaden op 3DS

De software ontwikkeld voor de DSi is ook te downloaden op de 3DS. Tevens kunnen oude Game Boy-games gedownload worden tegen betaling. Daarnaast zal er andere exclusieve content verschijnen. Zo komt er een EuroSport-applicatie en zullen er 3D-films verschijnen voor de 3DS. Aardman Animations zal bijvoorbeeld een exclusieve episode van Shaun the Sheep uitbrengen op de 3DS. Of voor deze content betaald moet worden, is nog niet bekend. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou