HTC komt met maandelijks abonnement voor Vive-applicaties | Gamer.nl

HTC komt met maandelijks abonnement voor Vive-applicaties | Gamer.nl

HTC introduceert komende woensdag een abonnement waarmee gebruikers van virtualrealitybril HTC Vive maandelijks vijf apps kunnen proberen.

Dat maakte het bedrijf gisteren bekend, ter ere van het eenjarig bestaan van de Vive. Het abonnement kost 7,99 euro per maand en heet Viveport Subscription. Viveport is de naam van de appwinkel voor de HTC Vive.

Het abonnement geeft maandelijks onbeperkte toegang tot vijf titels. Per maand kunnen gebruikers hun selectie aanpa en. Het is niet zo dat zij er iedere maand vijf extra apps of games bijkrijgen, te allen tijde kunnen er maar vijf applicaties geselecteerd worden.

Vanaf de introductie van het abonnementsmodel zijn er ruim vijftig apps beschikbaar om uit te kiezen, waaronder Everest VR, Fantastic Contraption en Mars Ody ey. Alle eigenaars van de HTC Vive maken aanspraak op één gratis maand lidmaatschap.

Gisteren werd ook bekendgemaakt dat Batman: Arkham VR, een virtualrealityspel met Batman in de hoofdrol, vanaf 25 april beschikbaar is voor zowel de HTC Vive als de Oculus Rift. Voorheen was het spel exclusief voor PlayStation VR.

Door NU.nl

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou