HTC hint naar nieuwe Vive-hardware

HTC hint naar nieuwe Vive-hardware

HTC hint naar nieuwe Vive-hardware. Dat blijkt uit een nieuwe tweet van de vr-fabrikant.

Gisteren tweette HTC vanaf het HTC Vive-kanaal een ingezoomde afbeelding van hardware met het Vive-logo. De tekst daarbij luidt: "Het is jouw beurt."

Het is nog onduidelijk naar wat voor hardware de fabrikant hint. Momenteel wordt gespeculeerd dat het gaat om de eerder geschrapte HTC Vive Cosmos Play, een goedkopere versie van de Vive Cosmos. Ook wordt Project Proton genoemd, een concept-vr-bril die gebruikmaakt van microledschermen en op zichzelf of met een smartphone kan worden gebruikt.

Tot slot kan de term 'move' ook hinten naar geavanceerdere bewegingsbesturing in de vorm van een uitbreiding van de headset.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk eerder een Quest 2 concurrent, ook gebaseerd op de XR2 chip en dan verder met de hardware zoals de cosmos (hopelijk wel wat verbeterd in comfort etc). Zal dan wel weer wat duurder zijn, maar heeft voor velen dan mogelijk wel het voordeel dat het geen Facebook account verplichting heeft (voor mij maakt dat werkelijk geen zak uit). Heb zelf nog steeds de HTC Vive Pro en die vind ik wat betreft comfort erg fijn omdat je deze lekker strak kunt aandraaien.

0

)) Wil je een vrouw vinden voor één nacht? Kom op -- X­X­H­o­o­k­.­C­o­m

0

Aanbevolen voor jou