Nieuws

HTC hint naar nieuwe Vive-hardware

'Het is jouw beurt'

Geschreven door Jacco Peek op
HTC hint naar nieuwe Vive-hardware. Dat blijkt uit een nieuwe tweet van de vr-fabrikant.

Gisteren tweette HTC vanaf het HTC Vive-kanaal een ingezoomde afbeelding van hardware met het Vive-logo. De tekst daarbij luidt: "Het is jouw beurt."

Het is nog onduidelijk naar wat voor hardware de fabrikant hint. Momenteel wordt gespeculeerd dat het gaat om de eerder geschrapte HTC Vive Cosmos Play, een goedkopere versie van de Vive Cosmos. Ook wordt Project Proton genoemd, een concept-vr-bril die gebruikmaakt van microledschermen en op zichzelf of met een smartphone kan worden gebruikt.

Tot slot kan de term 'move' ook hinten naar geavanceerdere bewegingsbesturing in de vorm van een uitbreiding van de headset.

Dit artikel delen:

Lees meer

Regisseurs Ghost of Tsushima krijgen onderscheiding daadwerkelijke Tsushima Marvel's Avengers-personages vereisen binnenkort meer XP om in level te stijgen
2

Reacties op: HTC hint naar nieuwe Vive-hardware

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  SuperDre

  • 5 maart 2021 16:10
  Ik denk eerder een Quest 2 concurrent, ook gebaseerd op de XR2 chip en dan verder met de hardware zoals de cosmos (hopelijk wel wat verbeterd in comfort etc). Zal dan wel weer wat duurder zijn, maar heeft voor velen dan mogelijk wel het voordeel dat het geen Facebook account verplichting heeft (voor mij maakt dat werkelijk geen zak uit).
  Heb zelf nog steeds de HTC Vive Pro en die vind ik wat betreft comfort erg fijn omdat je deze lekker strak kunt aandraaien.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Mendigella

  • 5 maart 2021 23:47
  )) Wil je een vrouw vinden voor één nacht? Kom op – X­X­H­o­o­k­.­C­o­m

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.