De Classification Board hangt een classificatie van 'RC' (Refused Classification) aan het spel. Dat betekent dat de game volgens de instelling "seks, drugsmisbruik of verslaving, misdaad, wreedheid en geweld op zo'n manier weergeeft dat het tegen de standaard van moraliteit en fatsoen gaat die door volwassenen wordt geaccepteerd". 

Volgens Kotaku is een verkrachtingsscène in de game de boosdoener. In de game zouden spelers vijanden op gruwelijke wijze vermoorden, vervolgens een vrouw neerslaan, hun broek uittrekken en haar vervolgens verkrachten. De scène is in de game onderdeel van een film die wordt geschoten, waarbij spelers doen alsof ze acteur zijn. 

De scène zat al in een demo van de game die in 2013 verscheen en was toen ook controversieel. Ontwikkelaar Denis Wedin liet toen weten dat hij het erg vond dat mensen geschokt waren door de scène, omdat ze het wellicht zelf hadden meegemaakt. "We hebben de scène niet toegevoegd om controversieel te zijn. Er zit een reden achter. Er zit meer achter dan alleen deze scène." Het gedeelte werd vervolgens uit de demo gehaald.

Het is nog niet bekend of ontwikkelaar Devolver Digital zijn game aanpast, zodat de game uiteindelijk toch in Australië kan verschijnen.