Hotfix Cyberpunk 2077 werkt pas toegevoegde bug weg

Hotfix Cyberpunk 2077 werkt pas toegevoegde bug weg

CD Projekt Red heeft versie 1.11 van Cyberpunk 2077 uitgegeven. Hiermee wordt een bug weggewerkt die door de vorige patch toegevoegd werd aan de game.

De pas geleden uitgebrachte update 1.1 maakte het spel niet alleen stabieler, maar voegde ook een bug toe waardoor het personage Takemura niet meer praatte. Daardoor kon de missie Down on the Streets niet uitgespeeld worden.

Update 1.11 werkt deze bug weer weg. De patch is op pc, consoles en Stadia beschikbaar. Op de officiële website is meer informatie over de patch te lezen.

CD Projekt Red heeft overigens ook een mod voor de game verwijderd waarmee het mogelijk was om huid-textures van personages aan te passen. Diverse spelers gebruikten die mod namelijk om het uiterlijk van Johny Silverhand - gespeeld door Keanu Reeves - op een seksrobot in de game te plaatsen. Daardoor maakte de mod het dus in feite mogelijk om in-game seks met Keanu Reeves te hebben. In

Watch on YouTube

wordt daar meer van getoond.

Het eind vorig jaar verschenen Cyberpunk 2077 wordt geplaagd door diverse bugs en problemen. CD Projekt Red heeft beloofd zo snel mogelijk al deze bugs weg te werken en brengt regelmatig updates uit. Later dit jaar moet er ook een next-gen upgrade uitkomen, al is het spel al wel speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en S via backward compatibility. Ondanks de bugs is Cyberpunk 2077 qua verkoop een groot succes.

cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hahaha mooi die creativiteit :D

0
test

Hmm. Nog even wachten tot codex deze heeft.

0

Aanbevolen voor jou