Nieuws
Forza Horizon 4

Hot Wheels hint mogelijk naar nieuwe Forza Horizon-game dit jaar

Speelt de game zich af in Mexico?

Geschreven door Michel Musters op
Een gelekte samenwerking tussen Hot Wheels en Forza Horizon hint mogelijk naar een nieuwe Forza Horizon-game later dit jaar.

De Hot Wheels-kenners bij T-Hunted hebben een illustratie van een fysiek wagentje van Hot Wheels in handen. Deze tonen een nieuwe samenwerking tussen de maker van de miniatuurwagentjes en de game. Eerder werden er al Hot Wheels-auto's uitgegeven gebaseerd op de Forza Horizon-serie.

Volgens T-Hunted komen de nieuwe wagens in september uit en vallen onder andere de Mercedes-Benz A-Class, Corvette C7.R en Porsche 911 onder de modellen.ย 

Hoewel dit niet per se om een samenwerking rondom een nieuwe Forza Horizon-game hoeft te gaan, doen er al wel geruime tijd geruchten de ronde dat er later dit jaar een nieuw deel in de racefranchise lanceert. Daarbij gaan er geruchten dat dit deel zich in Mexico afspeelt. Op de illustratie van het Hot Wheels-wagentje is dan ook een woestijn te zien.

Er is vooralsnog niet officieel een nieuwe Forza Horizon-game voor Xbox-consoles aangekondigd. Wel onthulden Microsoft en Turn10 Forza Motorsport 8 vorig jaar. Die game heeft nog geen releasedatum.

Dit artikel delen:

Lees meer

Frontier verontschuldigt zich voor Elite Dangerous: Odyssey-problemen Nog meer screengrabs van trailer nieuwe Battlefield gelekt
2

Reacties op: Hot Wheels hint mogelijk naar nieuwe Forza Horizon-game dit jaar

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Riyakuya

  • 24 mei 2021 16:11
  Kom maar op! Ik vermaak me altijd heerlijk met Forza Horizon games ๐Ÿ˜

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  CHILLOZZ

  • 24 mei 2021 22:47
  altijd welkom

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.