uitgever Namco Bandai via een persbericht bekendgemaakt.

In de game heeft de speler controle over Rick Taylor, die op zoek gaat naar zijn vriendin Jennifer die is verdwenen na een bezoekje aan het onheilspellende West Mansion. Tijdens zijn zoektocht moet Rick afrekenen met gespuis uit de other-world, bestaande uit demonen en andere beesten. Voor deze taak kan Rick rekenen op zijn terror masker dat hem vele malen sterker maakt dan normaal, en hem voorziet van een zelfgenererende gave die zorgt dat verloren ledematen in real-time aangroeien.

Decennia verder

"De huidige consoletechnologie is letterlijk decennia verder dan toen Splatterhouse zijn eerste bloederige indruk achterliet op het gamen, wat betekent dat we nu gruwelijkheden kunnen aanbieden zoals fans en de nieuwe generatie gamers nog niet eerder hebben gezien", aldus Hiroaki Ochiai, Vice President Sales en Marketing voor Namco Bandai Games Europa.

Ochiai: "Als je een sterke maag hebt, is er geen meer bevredigend gevoel dan een beest uit de hel dood te slaan met zijn eigen been."

Failliet

Splatterhouse was oorspronkelijk in ontwikkeling bij Bottlerocket Entertainment maar werd door de uitgever van het project afgehaald, vlak voordat de ontwikkelaar failliet ging. Namco Bandai laat het spel nu voltooien door een interne studio waar oud-werknemers van Bottlerocket Entertainment in dienst zijn.