Horrorgame Phasmophobia had vorig weekend spelerspiek van 86 duizend op Steam

Horrorgame Phasmophobia had vorig weekend spelerspiek van 86 duizend op Steam

Horrorgame Phasmophobia had afgelopen weekend een piek van 86 duizend gelijktijdige spelers op Steam. Dat meldt analyseplatform href="https://www.githyp.com/phasmophobia-a-co-op-vr-horror-game-made-by-1-person-just-cracked-steams-top-10-most-played-list/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Githyp</a>.

Daarmee was Phasmophobia de vijfde meest gespeelde game op het platform. Ook doet de game het goed op Twitch, met in de afgelopen zeven dagen gemiddeld 84 duizend kijkers en een piek van 247 duizend gelijktijdige kijkers.

Phasmophobia verscheen op 18 september en is snel in populariteit gestegen. In de games moeten spelen met drie anderen geesten zien op te sporen met verschillende hulpmiddelen. De game maakt gebruik van spraakherkenning, waarbij geesten reageren op sommige woorden. De game ondersteunt ook virtual reality.

Ontwikkelaar Kinetic Games – dat bestaat uit één ontwikkelaar – houdt aankomende features bij via een Trello. Zo zijn drie nieuwe levels in de maak, krijgen spoken stemmen wanneer ze jagen en komt er een PvP-modus waarbij een speler het spook bestuurt.

Phasmophobia is nu op Steam beschikbaar als Early Access.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit spel lijkt mij alleen leuk met een goed VR set

0
test

@StormFox ik heb beide, en inderdaad de sfeer is heftiger maar de controls zijn wel lastiger, ff snel een deur open doen zit er niet bij. De head cam is wel gaaf.

0

Aanbevolen voor jou