Horrorgame Greyhill Incident draait om buitenaardse wezens

Horrorgame Greyhill Incident draait om buitenaardse wezens

Ontwikkelaar Refugium Games heeft afgelopen week aangekondigd dat survivalhorrorgame Greyhill Incident komend jaar ook naar consoles komt.

De game was al aangekondigd voor Steam, maar komt ook naar PlayStation 5, PlayStation 4 en "andere consoles". Het spel moet ergens in het tweede kwartaal van 2023 uitkomen.

Greyhill Incident speelt zich af in de jaren 90. Ryan Baker moet bewapend met een honkbalknuppel en een revolver zien te overleven in Greyhill, een gebied dat overspoeld wordt door buitenaardse wezens. 

Ondertussen probeert hij buurtbewoners te redden, want de buitenaardse wezens zijn een constante dreiging en willen mensen ontvoeren uit het dorpje. Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heeft iemand soms Scary Movie 4 gekeken en ideeen gekregen?

0

Of... de film waar Scary Movie 4 (of 3...) een parodie van is :/ Maar veel mensen zijn toch opgegroeid met films zoals Close Encounters of the Third Kind, of E.T. Spielberg was best fan van films met buitenaardse wezens.

0

@gimbal2 Ik dacht eerder aan Signs, maar ik noem Scary Movie 4 omdat dit meer komisch is dan Close Encounters of the Third Kind, Signs of ET. En dit spel valt zoiezo niet in de richting van de ET film sinds je geen vriendjes lijkt te maken met deze buitenaardse wezentjes. Net alsof je zegt dat Van Helsing en de Exorcist dezelfde themas hebben omdat beide gebruik maken van het christendom als een macht.

0

Aanbevolen voor jou