Vandaag heeft Electronic Arts de releasedatum aangekondigd van haar horrorgame Dead Space. Ze hebben bij EA daarvoor een erg toepasselijke datum gevonden, namelijk 31 oktober ofwel Halloween. Vooralsnog is deze releasedatum alleen officieel aankondigd voor de Playstation 3 en Xbox 360 versie van de game. De PC is nog even buitengesloten.

"Halloween is het perfecte moment voor EA om angst en vrees te brengen dat vele horrorfans nachtenlang zal doen laten spelen", zegt producent Glen Shofield. "Dead Space is ontwikkeld als een single player thriller die je de rillingen geeft tijdens claustrofobische momenten in donkere geïsoleerde omgevingen, terwijl je wordt beslopen door angstaanjagende vijanden."

Dus voor die mensen die dit jaar wat spannenders willen beleven dan met een kostuum over straat lopen tijdens Halloween. Dead Space zal in ieder geval voor je klaar liggen om je weer enige schrikmomenten te doen laten beleven.

Update:

De releasedatum geldt ook voor de PC. De PC-versie van Dead Space zal dus tevens op 31 oktober van dit jaar verschijnen. Ze waren vergeten de PC te vernoemen in het persbericht.