Horizon Zero Dawns Aloy komt naar Fortnite

Horizon Zero Dawns Aloy komt naar Fortnite

Aloy, het hoofdpersonage uit Horizon Zero Dawn, komt naar de populaire battle royale-shooter Fortnite.

Dat is vandaag bevestigd. Het personage komt aanstaande donderdag in de Fortnite-itemwinkel te staan, samen met diverse accessoires en een bundel waarin alles in zit. 

Mensen met een PlayStation 5 kunnen daarnaast een tweede stijl van Aloy ontgrendelen in de game. In deze stijl is ze uitgedost zoals ze in Horizon Zero Dawn-uitbreiding The Frozen Wild gekleed was. Dit is vergelijkbaar met hoe PS5-eigenaren ook een tweede stijl voor Kratos konden ontgrendelen en Xbox Series-spelers aan de slag konden met een exclusieve versie van Master Chief.

Morgen kunnen Fortnite-spelers op PS4 en PS5 meedoen met de Aloy Cup. Zij maken daardoor kans om Aloy kosteloos te ontgrendelen in de game. Vanaf 16 april is daarnaast op alle systemen de tijdelijke Fortnite-modus Team Up! Aloy and Lara beschikbaar, waarin Aloy en Lara Croft samenwerken.

Meer informatie over Aloy in Fortnite is op PlayStation Blog te vinden. Het Nederlandse Guerrilla Games werkt aan een vervolg op Horizon Zero Dawn, genaamd Horizon Forbidden West, dat voor zover bekend dit jaar nog op PlayStation 5 en PlayStation 4 moet verschijnen.

Fortnite
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Uiteraard moet weer in het artikel worden vermeld dat Guerrilla Games Nederlands is, alsof dat relevant is. Ik zat al te zoeken naar de keyword toen ik de topic las, zo nutteloos om dat bij elk artikel te vermelden als iets Nederlands is. Het maakt mij geen reet uit of het uit Japan, uit Polen of uit Nederland komt, als het maar leuk is om te spelen. Waarom moet het elke keer speciaal vermeld woorden? Zet je ook bij elk artikel over cyberpunk dat CD Project Red pools is? Of dat Square-Enix Japans is? Precies.

0

@Valerium lange dag gehad? Dit is een Nederlandse site, misschien staat er daarom Nederlands bij? Mogen best trots zijn op zo'n goede Nederlandse studio. Raar iets om over geïrriteerd te raken, kalm aan

0
test

@Valerium Waarom maak je van niks een probleem? Wees trots dat zo een geweldige studio uit ons landje komt. Ik vindt het iig leuk om te weten. Er zijn ook mensen die dat niet allemaal weten en dat waarderen dat zoiets vermeld wordt

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Valerium gamer.NL is Nederlands, natuurlijk wordt er dan gepronkt met zo een groot nederlandse studio. Je zeikt om te zeiken

0
test

@Remco1988 Ik zeik omdat Nederlanders altijd willen horen dat iets Nederlands is en geweldig is. Is met alles zo en na 40 jaar begin je dat zat te worden. Geen enkel mens keek naar darten, en opeens was iedereen een grote fan, zelfde met F1 nu. Als ze ergens goed in zijn zijn ze opeens allemaal de grootste fans, soort Ajax fop supporters.

0
test

@Valerium 'Zet je ook bij elk artikel over cyberpunk dat CD Project Red pools is? Of dat Square-Enix Japans is? Precies.' https://gamer.nl/artikelen/nieuws/advocaten-willen-groepsgeding-tegen-cyberpunk-2077-studio-aanspannen/ https://gamer.nl/artikelen/achtergrond/e3-analyse-square-enix-knalt-er-op-los/ Fijne avond!

0
test

@MichelMusters Ik zei elk artikel, niet 2. Durf te wedden dat als ik nu ga googlen op FF7 remake het woord Japan in 9 van de 10 niet voorkomt en andersom bij horizon zero dawn het tegenovergestelde. Je weet dondergoed dat letterlijk elke kans dat iets Nederlands is het wordt vermeld hier. En vaak dan ook over de kleinste dingen.

0
test

@MichelMusters volwassen Michel om zo een discussie voort te zetten. Met een “kijk hier hoe ongelijk je hebt” reactie. Vaak lees ik hier reacties van zaken waar bezoekers zich aan storen maar om daar iets aan te willen doen worden dit soort reacties terug gegooid. Lijkt me geen constructieve communicatie naar je bezoekers toe. Vooral ook omdat Valerium een punt heeft, jullie zijn hier niet consequent in. Als dit bij letterlijk ieder artikel vermeld wordt dan was het wat anders maar jullie werken hier erg selectief mee. In het verleden werd er ook al eens kritiek geuit dat bij ieder artikel van Red dead redemption 2 aangehaald moest worden dat Rockstar aan crushing deed, zelfs als het onderwerp daar niet eens mee samen hing. Er is veel overbodige informatie tegenwoordig en nu geeft een bezoeker aan dat hij zich daar aan stoort, dan vindt ik het knap dat je reactie niet verder weg kan staan dan van datgene wat Valerium er mee hoopt te bereiken. Je beseft hoop ik wel dat dit een bezoeker is die daadwerkelijk wil dat jullie site verbetert en vooruitgaat of niet?

0
test

@MichelMusters Hahaha, heerlijk! Zou gewoon blijven melden welke studio's er uit welk land komen want er zijn zat mensen die het wel interessant vinden. Zover ik weet is er ook geen andere Nederlandse studio die zo groot is als Guerrilla Games, denk ik... Maar misschien word dat wel niet vermeld bij andere artikelen. Hmmm... Misschien is EA ook wel een NL studio? Verklaart wel de gierigheid bijvoorbeeld 😜

0
test

@Valerium Je weet toch hoe Nederlanders zijn, doen we iets goed dan verhemelen we het en is iedereen fan, gaat het niet meer zo goed dan boeit t ook niemand meer. Terugkijkend op hoe nationaal voetbal nu niet meer door de masse wordt gekeken maar F1 bijvoorbeeld wel. Lobi naar Nederlands nationalisme

0
test

@MoodyBanter Ja het is triest.

0
test

@Valerium Man man man, corona-moe?

0
test

Wat een onzin toch altijd, het is maar waar je energie in wilt steken zeg. Iedereen recht op zijn mening, maar Gamer.nl heeft ook het recht om hun artikels te schrijven zoals ze dit willen (binnen de regels / wetten natuurlijk). Staat dit je niet aan, je hoeft hier niet te zijn. Vind je hun schrijfwerk prima, welkom bij gamer.nl .

0

Aanbevolen voor jou