Horizon Zero Dawn vanaf morgen gratis te downloaden op PS4 en PS5

Horizon Zero Dawn vanaf morgen gratis te downloaden op PS4 en PS5

PlayStation 4- en PlayStation 5-gamers kunnen vanaf morgen gratis Horizon Zero Dawn downloaden.

De game is onderdeel van Sony's 'Play at Home'-initiatief, dat in leven is geroepen om mensen te motiveren zoveel mogelijk thuis te blijven in verband met het coronavirus. Eerder werden al diverse andere games gratis weggegeven.

Het enige dat men nodig heeft om de game te claimen, is een PSN-account. Tot 14 mei kan de game geclaimd worden. Zolang dat binnen die tijd gebeurt, kan men het spel voor altijd gratis blijven spelen.

Horizon Zero Dawn is ontwikkeld door het in Amsterdam gevestigde Guerrilla Games, en wordt beschouwd als een van de beste first-party PlayStation 4-games. In het spel verkennen spelers met Aloy een post-apocalyptische wereld waarin grote en kleinere robots onderdeel zijn van de fauna. Guerrilla werkt aan een vervolg voor PS4 en PS5, genaamd Horizon Forbidden West.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bij mij staat er gewoon dat ik €20,- moet dokken.

0
test

@Snafu9 Lees de titel van dit bericht anders nog een keer.

0
test

@Snafu9 zelfs een titel wordt niet door iedereen gelezen? MORGEN pas

0
test

@Remco1988 @wootism In Snafu9's defence, de titel zei eerst dat het vandaag al beschikbaar was: [b]MichaelMusters: "D'oh, foutje! Amerika vandaag, hier morgen. Aangepast!"[/b] Dit was om 12:41 en Snafu9 reageerde om 12:00.

0
test

Ik begrijp deze actie niet zo goed. Wie, die dit spel wilde spelen, heeft deze game niet allang in huis....

0
test

@SirFunkenstein ik had de game maar verkocht met me ps4 pro toen ik een ps5 digital edition alleen kon krijgen. Dus mooi mee genomen want dlc heb ik nooit gespeeld.

0
test

@SirFunkenstein Ik.

0
test

@JMG Dan heb je er nooit zin in gehad of geen geld voor over gehad. Maar dan feliciteer ik je met deze echt hele gave game! Ik kan niet wachten tot de sequel uit is.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Het is natuurlijk gewoon een slimme zet van Sony. Geef de twijfelaars en de mensen die hem niet uit zichzelf zouden kopen het spel gratis om ze lekker te maken voor het vervolg. Uiteindelijk is het gewoon pure marketing.

0
test

@Messtranor En die ene persoon gun ik deze game graag. Ik wil alleen maar zeggen dat Sony het overgrote deel van de gamers hier blij maakt met een dooie mus, omdat we de game allemaal al lang gespeeld hebben.

0

Aanbevolen voor jou