Horizon: Zero Dawn mogelijk uitgesteld naar 2017 | Gamer.nl

Horizon: Zero Dawn mogelijk uitgesteld naar 2017 | Gamer.nl

Horizon: Zero Dawn, de nieuwe PlayStation 4-game van Nederlandse studio Guerrilla Games, wordt mogelijk uitgesteld naar 2017. Dat claimt Shinobi602 op Twitter, een NeoGAF-bezoeker die vaker correcte geruchten heeft gemeld.

Op Twitter laat Shinobi602 weten dat Horizon: Zero Dawn nu ergens in het begin van 2017 uitkomt en dat de game er "geweldig op PS4k" uit gaat zien. Daarna verduidelijkt hij dat de game er op elke PlayStation 4-console goed uit gaat zien, niet alleen de krachtigere PlayStation 4 waar al geruime tijd geruchten over gaan.


Shinobi602 heeft al eerder geruchten gemeld die later uit bleken te komen, waaronder de volledige naam van Halo 5: Guardians en releasedata van Quantum Break en The Order: 1886.

Horizon: Zero Dawn werd op E3 2015 onthuld en plaatst spelers in een open wereld die zich ver na de huidige tijd afspeelt. De natuur heeft de wereld overgenomen en mensen leven een primitief bestaan. Ze jagen op grote mechanische wezens die als dinosauriërs over de planeet lopen. Het Nederlandse Guerrilla Games is onderdeel van Sony, dus Horizon: Zero Dawn komt alleen naar PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou