'Horizon Zero Dawn 2 wordt gigantisch en heeft co-op'

'Horizon Zero Dawn 2 wordt gigantisch en heeft co-op'

Volgens geruchten wordt Horizon Zero Dawn 2 "gigantisch" in omvang en krijgt het vervolg voor PlayStation 5 een coöperatieve modus. De informatie komt van de website Video Games Chronicle (VGC).

VGC staat bekend als betrouwbare bron en noemt een aantal interessante geruchten over Horizon Zero Dawn 2. Uiteraard is de kans aanwezig dat deze geruchten niet waar blijken te zijn. Officieel is de game nog niet bevestigd, maar de kans is groot dat dit vervolg nu in de maak is bij het Amsterdamse Guerrilla Games.

Volgens de informatie van VGC is het vervolg goedgekeurd door Sony Interactive Entertainment en begon de ontwikkeling vlak nadat de eerste game voor PlayStation 4 was afgerond. De site meldt dat er zelfs een trilogie gepland is omtrent de wereld van Aloy. De Nederlandse game was goed ontvangen en heeft meer dan tien miljoen exemplaren verkocht.

Horizon Zero Dawn 2 is volgens de berichten "gigantisch" in omvang en heeft een grotere gamewereld en meer vrijheid om deze te verkennen dan zijn voorganger. Tevens wordt een cooperative modus genoemd, hoewel het niet duidelijk is of deze in de verhaalmodus of apart kan worden gebruikt.

VGC meldt dat er oorspronkelijk een standalone game preview met co-op op de planning stond, waarbij gemaakte progressie kon worden meegenomen naar de volledige versie van Horizon Zero Dawn 2, maar het is onduidelijk of dit nog steeds gaat gebeuren. Co-op moest eigenlijk al in de eerste Horizon Zero Dawn aanwezig zijn en was zelfs te zien in uitgelekte concept art.

 

Eerder gingen er ook al geruchten rond dat de eerste game ging uitkomen op pc. Dit is inmiddels bevestigd en er is zelfs een Steam-pagina online.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wauw wat een kop voor dit item. En in het eerste alinea valt het in duizend stukken.

0
test

@Aces-82 tja, ik zie de toegevoegde waarde van geruchten delen ook niet zo.

0
test

Co-op is leuk, zeker local co-op, leuk om dit soort spellen te spelen samen met iemand anders, daarom vond ik bv Resistance erg leuk op de PS3, Resistance 2 had helaas weer geen fatsoenlijke co-op..

0

Aanbevolen voor jou