Nieuws

Vacature Guerilla hint mogelijk naar Horizon Zero Dawn 2

Meerdere vacatures verschenen

Geschreven door Dagmar De Groot op
Al eerder leken vacatures de komst Horizon Zero Dawn 2 te bevestigen, maar voor een nieuwe functie bij Guerrilla bestaat daar nu geen twijfel meer over.

De vacature in kwestie opent met het volgende: “Binnen Guerrilla hebben wij vier teams die toegewijd zijn aan het creëren van de prachtige landschappen van Horizon.” De vacature vraagt om een ‘technical vegitation artist’ die gaat helpen met het creëren van vegetatie om de wereld van de onbenoemde game aan te kleden. Ook is ervaring met het creëren van vegetatie voor een open wereld van groot belang.

Een andere vacature vraagt om een ‘principal animator for living world’, deze medewerker gaat werken aan steden, dorpen, culturen en samenlevingen.

Eerder werd er al gehint naar het vervolg op de razend populaire game Horizon Zero Dawn. “Wacht maar tot je het vervolg ziet,” zei bijvoorbeeld actrice Janina Gavanker tijdens een Twitch-stream eerder dit jaar. Alhoewel in deze vacature niet specifiek ‘Horizon Zero Dawn 2’ genoemd wordt, wordt er wel sterk naar gehint.

De eerste game heeft binnen korte tijd miljoenen exemplaren verkocht en heeft een Gouden Kalf gewonnen, veel fans van de game verheugen zich dan ook op een vervolg.

Als Horizon Zero Dawn 2 uitkomt, is dat waarschijnlijk pas voor de volgende generatie consoles. De PlayStation 5 staat namelijk gepland voor eind volgend jaar en aangezien er tot nu toe nog niks bekendgemaakt is over een vervolg van Horizon Zero Dawn, is de kans klein dat de game voor de huidige generatie uitkomt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekende YouTuber levenslang verbannen van Fortnite Super Smash Bros. Ultimate bestverkochte vechtgame aller tijden
2

Reacties op: Vacature Guerilla hint mogelijk naar Horizon Zero Dawn 2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  The soy sauce

  • 5 november 2019 18:27
  Oeh YES PLEASE! Eén van me favo games van 2017

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  clandestine666

  • 5 november 2019 18:42
  Ik heb 't eerste deel pas een paar maanden geleden uitgespeeld, inclusief de dlc. Erg veel lol mee gehad, al duurde het wel even voordat de game me echt in z'n ban had. Deel twee spelen is een zekerheid!!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.