Vacature Guerilla hint mogelijk naar Horizon Zero Dawn 2

Vacature Guerilla hint mogelijk naar Horizon Zero Dawn 2

Al eerder leken vacatures de komst Horizon Zero Dawn 2 te bevestigen, maar voor een nieuwe functie bij Guerrilla bestaat daar nu geen twijfel meer over.

De vacature in kwestie opent met het volgende: “Binnen Guerrilla hebben wij vier teams die toegewijd zijn aan het creëren van de prachtige landschappen van Horizon.” De vacature vraagt om een ‘technical vegitation artist’ die gaat helpen met het creëren van vegetatie om de wereld van de onbenoemde game aan te kleden. Ook is ervaring met het creëren van vegetatie voor een open wereld van groot belang.

Een andere vacature vraagt om een ‘principal animator for living world’, deze medewerker gaat werken aan steden, dorpen, culturen en samenlevingen.

Eerder werd er al gehint naar het vervolg op de razend populaire game Horizon Zero Dawn. “Wacht maar tot je het vervolg ziet,” zei bijvoorbeeld actrice Janina Gavanker tijdens een Twitch-stream eerder dit jaar. Alhoewel in deze vacature niet specifiek ‘Horizon Zero Dawn 2’ genoemd wordt, wordt er wel sterk naar gehint.

De eerste game heeft binnen korte tijd miljoenen exemplaren verkocht en heeft een Gouden Kalf gewonnen, veel fans van de game verheugen zich dan ook op een vervolg.

Als Horizon Zero Dawn 2 uitkomt, is dat waarschijnlijk pas voor de volgende generatie consoles. De PlayStation 5 staat namelijk gepland voor eind volgend jaar en aangezien er tot nu toe nog niks bekendgemaakt is over een vervolg van Horizon Zero Dawn, is de kans klein dat de game voor de huidige generatie uitkomt.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oeh YES PLEASE! Eén van me favo games van 2017

0
test

Ik heb 't eerste deel pas een paar maanden geleden uitgespeeld, inclusief de dlc. Erg veel lol mee gehad, al duurde het wel even voordat de game me echt in z'n ban had. Deel twee spelen is een zekerheid!!

0

Aanbevolen voor jou