Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari 2022

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari 2022

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari voor PlayStation 5 en PlayStation 4.

Dat onthult regisseur Matthijs de Jonge in een korte video over de game. In de update benadrukt hij dat de coronapandemie impact had op het ontwikkelteam en de game daarom is uitgesteld naar volgend jaar. 

Een precieze releasedatum was voorheen echter nog niet bekend, maar verschillende geruchten wezen al op een releasedatum in 2022.

Ook onthult Guerrilla Games dat PlayStation 5-bezitters vanaf vandaag een patch kunnen downloaden voor Horizon Zero Dawn die een framerate van 60 fps toevoegt.

In Horizon Forbidden West verkennen spelers als Aloy een nieuw gebied. De game bevat onder andere een 'free climbing system' en onderwaterwerelden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat het 2022 q1 werd, dacht ik al toen ze hem aankondigingen en zeiden 2021. Maar stiekem toen ik de aankondiging zag en ze zeiden we zijn bijna klaar toen we de trailer toonde dacht ik ik heb het mis maar helaas niet zo.

0

Ik begin wel een beetje het gevoel te krijgen dat Gamer.nl aan het uitsterven is met hoe weinig er tegenwoordig gereageerd wordt.. jammer..

0
test

@MikkelR1 Ik wordt moe van topics die bijvoorbeeld over Ubisoft gaan (niks mis met het topic) maar dat coola dan reageert met zijn fanboy gedrag (niks mis eigenlijk mee, hoewel het bij hoop mensen de strot uitkomt) en dat er dan door hem en X aantal andere figuren voornamelijk een tirade onstaat die letterlijk nergens meer op slaat en niets met het topic te maken heeft. Niet alleen coola die fanboy gedrag vertoond, zo is er ook 1 die letterlijk altijd alle topics wat over de Xbox gaat moet afbranden, keer op keer op keer. Tja dan snap ik wel dat sommige mensen weg blijven.

0

@DarkraverX dit is, bij gamer.nl moet alles woke, en een aantal vaste reaguurders bepalen het beleid lijkt het wel. Ook ik kijk dagelijks nog op gamer.nl maar met de dag wordt het aanbod van "nieuws" slechter. De sfeer die af en toe onder artikelen hangt is gewoon jammer, en ja daar werk ik ook aan mee want ook ik erger me kapot aan fanboygedrag. Inhoudelijke reacties zijn vaak ver te zoeken. Echter sensatie is er genoeg

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@MikkelR1 heeft gamer.nl deels aan zichzelf te danken. In het verleden als er zinvolle discussies gaande waren maar dat strookte niet met de mening van de schrijver werd het wel eens te persoonlijk opgevat en in sommige gevallen werden er zelfs bans daardoor uitgedeeld of er werd mee gedreigd. De laatste tijd stoort het menig bezoekers dat ze berichten niet kunnen plaatsen omdat ze spam zouden bevatten, maatregelen die ze genomen hebben om al die zekz sites te weren alleen helpen ze geen biet, die zekz sites zijn er nog geregeld. Ook zie je steeds vaker berichten die de dag erna al herzien moeten worden want er blijkt niets van te kloppen en dan heb je nog een groep mensen die zich aan ieder taalkundig foutje storen en dit overal kenbaar moeten maken wat een discussie ook al niet helpt, bezoekers kunnen hierdoor afgeschrikt worden om zelf wat te posten uit angst er ook op aangesproken te worden. Maar vooral het niet kunnen communiceren met gamer.nl is hierin een probleem dat ze niet bereikbaar lijken te zijn voor hun bezoekers. Ze vragen feedback over de vernieuwde look, maar hier wordt geen response op gegeven of iets mee gedaan, je meld zaken per mail, nooit enige reactie. Ik snap heel goed dat er steeds minder gereageerd wordt. Zelf zien ze ook ieder game nieuws als noemenswaardig, echter heb ik zelden tot nooit ergens een reactie onder al die vele Japanse pretpark artikelen gezien. Tot zelfs een storing in een van de attracties wordt hier vermeld. Dus ik begrijp heel goed dat er steeds minder gereageerd wordt. Vroeger reageerde ik bijna onder ieder artikel, steeds vaker denk ik voor het plaatsen, waarom zou ik eigenlijk. Mooi voorbeeld, ik heb meerdere woorden moeten aanpassen tot het bewust verkeerd spellen ervan in dit bericht alvorens het door de spam filter heen komt zelfs . 10 punten gamer.nl, 10 punten en klasse.

0
test

@Jumpman En als je reactie de redactie niet aan staat wordt het zonder pardon verwijderd. Bijvoorbeeld wanneer het artikel gaat over lhbtiq+ en ik bijv. In het zoveelste artikel hierover betreffende LoU2 ik aangaf het wat erg geforceerd vond. Dan wordt je reactie gewoon verwijderd. Daarbij werkt de site nog steeds nog niet naar behoren. Jammer.

0

Aanbevolen voor jou