Nieuws
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West-speler ontdekt mogelijk dlc-gebied

Een onbereikbaar gebied in de game zou wel eens uitgebreid kunnen worden

Geschreven door Michel Musters op
Een speler van Horizon Forbidden West heeft mogelijk een gebied in de game ontdekt dat in de toekomst ontgrendeld wordt voor een uitbreiding.

Reddit-bezoeker lost48 toont in een korte video een gebied in het oosten van de spelwereld. Daar staat een hoge berg met een gedetailleerde ruïne, waar zelfs beklimbare richels aanwezig zijn. Het gebied is echter niet in de game te bereiken, omdat het buiten de officiële wereldkaart ligt.

Fans speculeren dat het ontdekte gebied twee dingen kan betekenen: of het is bestemd voor een toekomstige uitbreiding van de game, of het is een gebied dat eerst onderdeel van de game zou worden, maar wat uiteindelijk niet is gebeurd.

Vooralsnog is er geen uitbreiding voor Horizon Forbidden West aangekondigd. Voor het eerste deel in de reeks, Horizon Zero Dawn, is wel een forse uitbreiding verschenen in de vorm van The Frozen Wilds. Daarmee werd er een nieuw gebied aan de wereldkaart toegevoegd, waardoor fans nu speculeren dat iets soortgelijks met Forbidden West gaat gebeuren.

Eerder gaf ontwikkelaar Guerrilla Games al aan dat het graag een derde game in de Horizon-reeks wil ontwikkelen. "We eindigen de game met een grote cliffhanger. Daarmee zetten we dingen wederom in gang voor de volgende game."

Dit artikel delen:

Lees meer

Xbox Game Pass-games van de eerste helft van mei bekend EA gaat cross-play uittesten in Fifa 22
0

Reacties op: Horizon Forbidden West-speler ontdekt mogelijk dlc-gebied

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.