Horizon Forbidden West-patch lost fast travel-bugs op

Horizon Forbidden West-patch lost fast travel-bugs op

Guerrilla Games heeft een nieuwe patch voor Horizon Forbidden West uitgebracht waarmee diverse bugs worden opgelost.

Patch 1.08 moet allerlei problemen oplossen die eerder al werden gespot door spelers. Zo verdwenen Firegleam-iconen niet van de wereldkaart wanneer ze zijn geklaard en waren er diverse bugs in verband met fast travel. Ook werd de kleding van Aloy na verloop van tijd niet meer nat van water. Al deze bugs moeten nu opgelost zijn. 

Op Reddit zijn de volledige patch notes te lezen. Guerrilla merkt daarbij op dat het nog steeds werkt aan oplossingen voor andere problemen, zoals zogenoemde 'shimmering' en de scherpte van de graphics.

Horizon Forbidden West is sinds kort verkrijgbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4. Gamer.nl beloonde de game met een 9: "Mooier, soepeler, beter geschreven, fenomenaal art design, een consistent verhaal, meer verrassingen en betere hoofd- en zijmissies: Horizon Forbidden West is op bijna ieder front beter dan Horizon Zero Dawn."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hopelijk komt er bij de volgende update eindelijk een oplossing voor die shimmering.

0
test

Ik was afgelopen weekend aan het resource farmen. Ik had "jobs" aangemaakt, maar die waren niet te zien op de kaart. Hoop dat dat ook is opgelost. Ik denk dat hem dit weekend ga uitspelen.

0
test

@Vriess soms heb je nog niet alles ontdekt, er staat dan ook unknown bij. En dan staat hij inderdaad niet op de kaart aangegeven. Probeer meer tallnecks vrij te spelen.

0

Aanbevolen voor jou