Horizon Call of the Mountain komt op 22 februari uit

Horizon Call of the Mountain komt op 22 februari uit

De PlayStation VR2-game Horizon Call of the Mountain is vanaf 22 februari verkrijgbaar.

Dat heeft Sony aangekondigd. Ook heeft het bedrijf een nieuwe, korte trailer online geplaatst. Een precieze releasedatum voor de game was er tot vandaag nog niet, al gingen veel mensen er van uit dat het spel op 22 februari 2023 tegelijk met de PS VR 2 zou verschijnen. Naast de vr-headset werd eerder immers ook een bundel voor de PS VR2 met de game onthuld.

Sinds vandaag is het mogelijk om de PlayStation VR2 en de Horizon-bundel te reserveren. Mensen konden zich sinds de aankondiging van de releasedatum (en de prijs van 599,99 euro) inschrijven op Sony's webshop, waarna men vanochtend als het goed is een e-mail heeft ontvangen van waaruit men kan reserveren. Het is niet duidelijk of mensen die zich nu nog inschrijven, meteen kunnen reserveren.

Horizon Call of the Mountain is gebaseerd op de franchise van het Nederlandse Guerrilla Games en wordt ontwikkeld door Firesprite. Spelers besturen Ryas, een voormalige Shadow Carja Warrior die een nieuwe bedreiging voor het Sundom onderzoekt. Gedurende zijn reis krijgen spelers diverse wapens en gereedschappen om elke situatie aan te kunnen. Daarnaast ontmoet men diverse nieuwe en bekende personages, waaronder Aloy. het hoofdpersonage uit het hoofdspellen.

Naast de verhalende campagne bevat Call of the Mountain ook een 'River Ride-ervaring', waarin spelers op hun gemak in een boot kunnen genieten van de omgeving.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat mag ik hopen aangezien ik de bundel heb bestelt

0
test

Kon het niet laten en heb ook de bundel bestelt. Kreeg gisteren al een mailtje dat ik om 10.00 vanochtend kon preorderen. Ik kon al om 09.45 bestellen. Heb er zin in!

0

Aanbevolen voor jou