Horizon-acteur Lance Reddick op zestigjarige leeftijd overleden

Horizon-acteur Lance Reddick op zestigjarige leeftijd overleden

Acteur Lance Reddick - onder andere bekend van zijn rol als Sylens in de Horizon-games - is op zestigjarige leeftijd overleden.

Volgens TMZ werd de acteur afgelopen vrijdagmorgen dood gevonden in zijn woning in Studio City, Los Angeles. De precieze doodsoorzaak is vooralsnog niet bekendgemaakt, al lijkt het er op dat hij een natuurlijk dood is gestorven.

De acteur speelde niet alleen een prominente rol in de Horizon-games als Sylens, hij was ook in andere spellen te zien, zoals zijn rol als Commander Zavala in Destiny 2. Bij het grote publiek is hij echter vooral bekend van films als John Wick en series als The Wire.

De aankomende vierde John Wick-film wordt opgedragen aan Reddick, zo hebben acteur Keanu Reeves en regisseur Chad Stahelski laten weten. In Destiny 2 eerden spelers de acteur door zich te verzamelen rond Commander Zavala, zoals hieronder gezien kan worden. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leest niemand die berichten na voordat ze geplaatst worden?? "Horizon-acteur Lance Reddick overleven op zestigjarige leeftijd"... :/

0

Damn was echt een goeie acteur, oa van Fringe en John Wick. Maar vooral The Wire is een van de beste series ooit. 60 jaar is erg jong

0

Aanbevolen voor jou