Hoogteverschil Crackdown 2 tweemaal zo groot als origineel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"In het eerste spel was de afstand tu en het hoogste en het laagste punt 400 meter. Nu is dat meer dan 1000 meter", antwoordde hoofdontwikkelaar Steve Iannetta van Ruffian Games op een vraag over de geografische verschillen en nieuwe ondergrondse gebieden in Crackdown 2.

Geschiedenis

"Hoewel we de basis van het eiland hebben behouden, hebben we ons echt gericht op het maken van een stad waarin te zien is dat het een geschiedenis heeft, vooral de tijdsperiode van tien jaar tu en het origineel en Crackdown 2", zo vertelt Iannetta.

"In principe is de geschiedenis van de stad onze handleiding voor de stijl. We wilden bewijs zien van alle gestreden oorlogen, alle gebieden die verlaten waren, alle opgetrokken muren om het virus binnen te houden, en alle gebroken punten waar ze gefaald hebben", aldus Iannetta. Crackdown 2 wordt in de eerste helft van dit jaar verwacht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou